Desucon Fantasy (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Desucon Fantasy

Av og til drar også jeg på slike cons og kræsjer inn i whovians og snubler over animefigurer med stil. ;) Desucon Fantasy var litt mindre i størrelse og mye hyggeligere enn Desucon har pleid å være (reglene for free hugs folka gjorde nok sitt til å gjøre det triveligere, ja jeg er en gretten gammel dame).
Tida flyr og det er så mange fine folk å se på. Det er utrolig mange med kostymeskills der ute, jeg bøyer meg i støvet!
Men jeg synes det er kritikkverdig at noe så sentralt som selve programmet var fullt av så mange feil. Det er i mine øyne ganske krise at trekkplasteret James Cosmo sin Q&A var oppført hele to timer senere enn det faktisk skulle være. Det sirkulerte korrigerte programmer på selve conet, men det holder ikke når folk ikke har fått med seg at det som i ukesvis har stått på nettsidene har vært feil.
All ære til alle som gidder å arrangere slike events på frivillig basis, jeg vet det er en kjempejobb, men det er veldig synd når ganske elementære ting ikke er i orden.
Ellers synes jeg opplegget har tatt seg kraftig opp, med rollespill, minilaiv, questingboard og greier! Jeg frydes! Whee!

Lise, meg, Renate og Marita - jeg følte meg litt utenfor hva håret angikk!Artig Q&A med James Cosmo, Lord Commander of the Night's Watch!Ida, jeg mener Khaleesi, og hennes handmaiden.

Skeletor og Lise *scary*

12 kommentarer

Valkyrja

17.04.2013 kl.01:01

Artige bilder og flotte folk...! :)

Branna

17.04.2013 kl.09:37

Åh, det var så gøy! :D Må gjentas! Jeg har fått skikkelig blod på tann, merker jeg :p

Heresetai

17.04.2013 kl.18:18

Det var kjempekoselig (og litt kleint *host* konferansieren *host* :P) og det var STOR stas å møte James Cosmo. Da jeg så den siste GoT-episoden satt jeg og squeee-et litt for meg selv da han kom på skjermen fordi jeg hadde kost på han :D

Frøydis Sylvestris

17.04.2013 kl.18:35

Heresetai: Kremt, ja... Så heldig du var som fikk gjort det! Jeg hadde ingen sjanse i køen fordi jeg måtte dra relativt tidlig. Stas stas!

°Vinterperle°

17.04.2013 kl.23:24

Det var litt for mye desucon-desucon for min smak, altså litt for mye fjortistrash... hadde håpet det skulle være litt mer sofistikert og rendyrket fantasy - var jo lov å håpe :p

Men absolutt noen fantastiske kostymer der! :D

.ida

18.04.2013 kl.11:11

KHALEEESIIIII-*kremt*

Det var kjempekoselig å møte alle fine menneskene igjen! Eneste er at jeg skulle ønske parykken min kunne ha oppført seg som en parykk og ikke et kråkerede. Det var teit. :I

~Marina Aurora~

18.04.2013 kl.17:34

Det så jo kjempekoslig ut! Og så fine folk ^^

Skulle ha dradd dit om jeg bodde nærmere, men så er ikke det akkurat tilfelle for øyeblikket.

Vet at det kan være som Kama kaller det, en del "fjortistrah", eller altfor mye dårlig anime, scene/emo kids på desucon og lignende arrangement, bra at det var litt flere folk som gikk for ektefølt fantasy stemning der, elsker forøvrig Ida som Daenerys, virkelig gjennomført ^^

Frøydis Sylvestris

22.04.2013 kl.22:25

°Vinterperle°: Jeg vet hva du mener... <.<

Frøydis Sylvestris

22.04.2013 kl.22:29

~Marina Aurora~: Ja. Jeg burde kanskje ikke være for kritisk, jeg dukket tross alt opp i bare sivil selv, men når det er et svært arrangement med hovedvekt på anime om ca to måneder, synes jeg det blir litt ... teit. Men det er jo selvsagt ikke arrangørene sin feil, alle programpostene var så vidt jeg fikk med meg fantasyrelaterte. :)

Frøydis Sylvestris

22.04.2013 kl.22:30

.ida: Du var STRÅLENDE.

Vero

22.04.2013 kl.23:34

Ah, var slik jeg husket desucin i fjor. Alt for mange fjortiser :p Men at dere var der gjør veldig opp for standraen på alder :3 Savner mer "voksen desucon" at det samles litt mer jevnaldere der. I fjor sommer var det nesten ingen. Jeg er enig, er utrolig mange fine kostymer ute å går.

Frøydis Sylvestris

23.04.2013 kl.18:27

Vero: Kanskje Kaplah er noe for deg? http://kaplah.no/ (ser du bor i Kristiansand, men søren heller)

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits