Mine foster-gingerpuser! (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Mine foster-gingerpuser!

Jeg har blitt fostermor! Etter en halv evighet med ansvarsangst og nøling, heiv jeg meg ut i det med hud og hår og et hint av galskap i øynene.
Å være midlertidig katteeier på denne måten er jo idèelt for de av oss med plass og tid, men som av ulike årsaker ikke vil påta seg ansvaret for et dyr i potensielt 16+ år.
Plutselig ble jeg skrekkelig oppatt av kattesand og kloremøbler og avføringskonsistenser...  

To nydelige gingerkatter ankom leiligheten min en kveld, forsvant under sofaen og ble der.
Jeg visste på forhånd at de kom til å trenge lang tid på å slå seg til ro og bli trygge, og det er først nå, snart en måned senere, at begge vil bli klappet og ikke gjemmer seg så snart de ser meg. Jeg var litt bekymret en stund, det kan jo ikke være bra å sitte under en veldig lav sofa hele dagen og ikke spise, drikke eller gå på do.
Mat og vann som jeg prøvde å dytte inn under sofaen ble nesten ikke rørt, og samme hvor mye jeg prøvde å gjemme meg på kjøkkenet turte de ikke å bruke kattedoen med mindre jeg sov eller ikke var hjemme. En gang satte jeg meg faktisk i kjellerboden min en halvtimes tid, bare for å prøve å gi dem en pause fra meg. 
Likevel, de aksepterte doen sin umiddelbart og det har ikke vært noen uhell. Puh. 

Loco er den langraggede med hvitt, Herman er den korthårede tabbyen.
De er verdens beste venner og oppfører seg mot hverandre slik kattunger i samme kull gjør. De leker, koser, vandrer rundt klint inntil hverandre, sover i klynger, slikker hverandres ører, prater sammen. Loco er tøffingen og ble husvarm mye raskere enn Herman, og da Herman fortsatt bodde under sofaen pleide Loco å sette seg på utsiden og rope (kurre/synge) på ham helt til han vågde seg ut, deretter gjetet Loco ham ut på kjøkkenet for å spise. Mens dette pågikk pleide jeg å sitte foran PC'en og holde pusten.
Å se de to interagere er vannvittig rørende. De er virkelig perlevenner og må aldri bli splittet. 

De skal altså omplasseres! Ta kontakt dersom du er interessert. De trenger å komme til rolige og tålmodige mennesker som lar dem få ta ting i sitt eget tempo, men når de først blir trygge er de kjælne og lekne og særdeles sjarmerende. :-)
Men neste stopp bør virkelig bli det siste for dem. Translation: 
My foster kitties, up for adoption! After about a month of hiding under the couch and being very scared of me, they are finally warming up and showing their true cuddly faces.
They are BFFs and will trigger a cuteness overload in anyone. 

10 kommentarer

Katrine

21.02.2013 kl.17:11

De var nydelige! Skulle ønske jeg ikke var allergisk mot katter..

°Vinterperle°

21.02.2013 kl.17:16

Åh, så fine <3 Koselig med kattebesøk. Håper de får et fint hjem til slutt :)

Heresetai

21.02.2013 kl.17:30

For noen nydelige katter! Jeg har faktisk tenkt til å adoptere to katter når jeg flytter inn i den nye leiligheten min. Men det blir først når jeg kommer hjem fra ferie (i juli). Hvor gamle er Loco og Herman? Og er de inne- eller utekatter? Jeg skal bo midt i sentrum av Tønsberg hvor det er mye trafikk, så jeg tør ikke ha utekatter. Det er ingen umulighet for meg å adoptere dem dersom alt passer :)

Naviana

21.02.2013 kl.18:18

*smelte* :D Ååh, ja, vi får virkelig håpe de aldri splittes opp, og at de finner et godt hjem!

tegneseriedamen ywea

21.02.2013 kl.23:27

*smelt* så utrolig vakkre pusekatter. håper de får et fint hjem

Tinketei

22.02.2013 kl.00:06

Å, helledussen så nydelige! Håper de finner et (like) godt hjem til slutt!:)

Frøydis Sylvestris

22.02.2013 kl.07:44

Heresetai: Jøss, det hadde jo vært ideelt om det hadde passet! De er ca 4 år gamle og ser ut til å trives helt fint med å være inne. Du kan jo gjerne komme og hilse på en dag. Sender deg en facebookmelding, jeg! :)

Branna

22.02.2013 kl.07:59

De er så søte at jeg nesten får anfall! Når de er trygge nok på omgivelsene sine osv må jeg komme en tur på besøk til deg og hilse på dem :)

pyrodam

22.02.2013 kl.17:44

Nydelige puser, de fortjener det beste. Jeg kunne også tenke meg å ta i mot dyr for omplassering Hvis jeg hadde et sted hvor jeg kunne ha dyr :)

JuliaMyklebust

04.04.2013 kl.16:58

Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits