Ferden hjem fra Bjørgvinmarknaden! (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Ferden hjem fra Bjørgvinmarknaden!

Sååå, da har vi omsider kommet til den episke avslutningen på vårt Bjørgvinvikingeventyr. Vi tok en slags omvei via Hardangerfjorden og over Hardangervidda, vi hadde ufyselig flaks med været og det var skrekkelig episk på en turistaktig måte. Ingen av oss hadde tidligere vært altfor mye på den kanten av landet før, så vi omfavnet turistrollen med stor entusiasme. Jeg begynte av en eller annen grunn å bable om klimasoner. Kan ha hatt noe å gjøre med at vi fikk dem servert på et veldig pedagogisk fat, fra den aller mildeste ved Bergen til den aller hardeste opppå Hardangervidda. Wannabebotaniker, der har du meg. 

En del av ferden gikk med ferge, og det blåste litt.

Da er det kjekt med gode vikingkapper.Fjellbjørkeskog!HardangerviddaNei, det tar ingen ende. Stillheten var total. Bortsett fra når det kom en bil. Den kunne du høre på laaaaaaaaaang avstand.

Da vi kom ned på grønnere høyder igjen kjørte vi inn i en regnbue og det var veldig episk.

Og til slutt, jeg kom hjem med litt bytte. :)Translation: Our epic roadtrip home from the Viking faire in Bergen, along the Hardangerfjord and across Hardangervidda (also known as the largest mountain plateau in northern Europe)
It was all very epic-like and touristy. None of us were too familiar with this part of the country, so we were squeeling all over the place (at least on the inside).  
The fjord was very epic in the sunshine, but being on top of the vast empty space that is Hardangervidda was a bit mind-blowing. 

Total silence. Also, tiny mountain birches.
Then we drove into the rainbow and it was very epic. The end. (Oh, and vikingloootzz) 

7 kommentarer

Marina Aurora

17.08.2012 kl.18:23

Oooh, virkelig en episk ferd hjem igjen og. Har aldri vært på den delen før jeg heller, men kunne virkelig tenkt meg, vil se alt av Norge. Og i Hardanger har de så fin dialekt *sukk*

Skade Vikinghulder

17.08.2012 kl.19:04

Å, det var en kjempefin tur, tenker jeg!! :D Norge er virkelig i verdensklasse når det gjelder vakker natur, altså... Hvem trenger å dra på utenlandsreiser for å finner naturperler liksom? Også flotte loots :D

Vero

17.08.2012 kl.20:13

Ikke sant det we nydelig? Heldig å være der mye de siste tre årene, kanskje jeg flytter dit en dag :)

Frøydis Sylvestris

24.08.2012 kl.22:25

Pyrodam: Da er du heldig ja. :)

Frøydis Sylvestris

24.08.2012 kl.22:28

Skade Vikinghulder: Ikkesant. Vi har det med å gå over bekken etter vann! Jeg har skjønt at det er litt dumt å ikke kjenne sitt eget lands geografi. Jeg har fortsatt ikke vært lenger nord enn Hell. Og i det hele tatt... litt bakvendt! Men hadde jeg hatt lappen hadde jeg sikkert gjort noe med saken. ;)

Skade Vikinghulder

24.08.2012 kl.22:58

En skulle vært på en skikkelig Norge-roadtrip! En sånn hvor man besøker alle (?) museer av interesse og historiske steder og all den nydelige naturen og skogene og fossene og....og..... Vel, man måtte kanskje gått for én landsdel av gangen (med mindre man har et helt ÅR til disposisjon og er millionær), men det hadde vært så megamax!

Frøydis Sylvestris

25.08.2012 kl.14:51

Skade Vikinghulder: Ja, det hadde vært litt av et prosjekt! Vi får nøye oss med èn bit av gangen. O_o *blir andpusten*

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits