Bookcrossing (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Bookcrossing

 

Jeg har så smått begynt å puste liv i Bookcrossing-interessen min, etter at jeg tilfeldigvis fant en bok på Ekeby Gård i Rygge her om dagen. Jeg er 2007, jeg vet. :P
Jeg var aldri noen stor bookcrosser, jeg tror jeg bare slapp fri 2-3 bøker.
Den ene ble også snappet opp av noen, yay. ^.^ 


For de som ikke kjenner til bookcrossing, så går det ut på at man registrerer en bok på nettsiden over, merker boken tydelig med registreringsnummeret (man må slett ikke kjøpe klistremerkene eller printe ut label'ene, men det hjelper med en lettgjennkjennelig logo!), registrere på bokens loggside ca hvor man legger den hen (slik at det er mulig for folk å gå på målrettet jakt) , og legge den et lurt sted ute i verden i håp om at noen finner den, for så å registrerer funnet de har gjort og sende den videre når de er ferdige med den. Man kan gjøre det anonymt hvis man ikke gidder å registrere seg med brukerprofil.
På denne måten kan man, med litt flaks, følge bokens reiser rundt omkring.

Det finnes mange offisielle bookcrossing zones rundt om i verden, og man finner full oversikt på nettsiden. Feks er det en bokhylle på La Baguette på Oslo S/Østbanehallen. Der ligger det massevis av bøker. Det er jo ekstra stas å finne en selv på et tilfeldig sted, men jeg ser helt klart fordelen med slike soner! Det er vel de mer dedikerte som bruker disse. Ellers stopper det nok fort opp fordi folk glemmer det bort/ikke gidder.

Profilen min ligger her: http://www.bookcrossing.com/mybookshelf/Tigerhai/

Det er veldig lett, og fryktelig morsomt når det funker! ^.^(Bøker som skal slippes fri)

Og ellers...så har jeg gått hen og skaffet meg et nytt kamera, Canon s95. Masse knapper og...ting å knote med på denne bittelille saken. Foreløpig er jeg grisefornøyd. Jeg trengte virkelig et BRA kompaktkamera som det er lett å dra med seg. Nå har riktignok det bra objektivet til speilrefleksen begynt å virke igjen (det bare...sluttet å virke et par års tid D': ... ), men det er altfor tungt for skrøpelige meg å drasse rundt på. Men jeg skal ha det som salongkamera, på stativ tenkte jeg. 
Ja, jeg vet, kjempespennende.  ;-P

Et lite, random testbilde ut i min ikke-fullt-så-random'e stue:

 

Jeg aner foreløpig ikke hva jeg driver med når det kommer til innstillinger og slikt, men det årnær sæ...gjør det ikke? <.<

2 kommentarer

Meru

02.09.2011 kl.01:07

Så gøy. Jeg fant noen sånne bøker på hovedbiblioteket her i Trondheuim. Kanskje jeg kan slippe løs noen bøker jeg også:)

Maren Elisabeth

02.09.2011 kl.23:25

Oi så spennende! Men jeg tviler på at jeg hadde klart å gi fra meg noen av bøkene mine.

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits