Ekte Hogwarts-skolegensere i ren ull? Gief plx! (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Ekte Hogwarts-skolegensere i ren ull? Gief plx!

Okei, okei. Jeg vet at jeg har Harry Potter på hjernen. Men se hva jeg fant! Skotske Lochaven er det samme merket som har laget skoleuniformgenserene og -cardiganene i HP-filmene, så her er det altså ikke egentlig snakk om replikaer, men the real deal. Visstnok. Mer om dette ca her.

Jeg har ingen forhåpninger om at genseren min kommer fram før PotterCon, men jeg trenger uansett flere ullgensere...sååååå..... Det morer meg litt at det eneste genserene jeg har klart å finne de siste månedene som oppfyller basiskravene mine til en ullgenser, er disse Harry Potter-greiene. Det er visst praktisk talt umulig i år å finne en genser i 100% ull som ikke er to meter lang, har en enorm drukne-krage i "beste" 80-tallsstil, med en eller annen grell farge eller et ufyselig mønster.

Så jeg har ikke noe valg. Ikke noe valg! Jeg er simpelten nødt til å gå til anskaffelse av en drøss Galtvortske skolegensere, fra ymse hus, hvis jeg skal overleve vinteren. Stakkars meg! Stakkars, stakkars meg!

Jeg sier det igjen: Lochaven

Og fordi dette er et Pottersk innlegg, så må jeg jo slenge med en eller annen fjollete youtubevideo. I give you... Deathly Hallows trailer, literal version!


6 kommentarer

Kristine

26.10.2010 kl.19:56

du kan jo alltids strikke en genser da ;)

Ida S.

26.10.2010 kl.20:17

Oi. Oioioioi. Har lyst på. Har VELDIG lyst på! D:

Og den video er så genial. Ler hver gang! 8)

metallicatrollet

26.10.2010 kl.20:18

jeg vil også ha hogwartsgenser! :D

Catharina

27.10.2010 kl.00:01

midtstille!!

ååh, jeg vil ha :3 praktisk, nerdete og FIN! <3

mtani

27.10.2010 kl.21:06

Hahaha, ja, livet er gruuusomt! XD Men hey, alle unskyldninger for å kjøpe mer ting dedikert til fandomen sin, er gode unskyldninger! 8D

Dina

29.10.2010 kl.23:24

Bennetton pleier å ha masse bra ullgensere

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits