Tur/retur Bergen, i embeds medfør (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Tur/retur Bergen, i embeds medfør

Bergensturen min i går ble en utrolig fin opplevelse, kort og greit! Fotografen var Svein Bringsdal, og oppdraget var for Friele, altså kafferelatert. Jeg er allergisk mot kaffe, så jeg var på forhånd litt nervøs for om jeg kom til å bli dynket i kaffepulver eller noe slikt (man vet aldri!) Det skjedde heldigvis ikke. Temaet viste seg tvert imot å være veldig i min gate, og jeg er ekstremt nysgjerrig på hvordan sluttresultatet blir...! *glise bredt*

Med en ekstremt god og avslappet arbeidsatmosfære, null stress og superhyggelige mennesker, ble vi ferdige så tidlig at det gjorde alle mine engstelser for å ikke rekke flyet til latter.

Jeg fikk til og med en liten sightseeing tur rundt i Bergen før jeg ble kjørt til flyplassen. Jeg har jo vært i Bergen før, men alltid bare fordi jeg skulle noe som tilfeldigvis var i Bergen. Jeg må jo reise dit en gang for å bare være i Bergen for byens skyld! Det er jo så fint der. Sukk.

En liten leke-DeLorean som sto i studio. Ååå. Fin-fin!Én kommentar

Så hyggelig ^^

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits