St. Georgsdag, litt på etterskudd (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

St. Georgsdag, litt på etterskudd

Forrige helgs halvannetdøgn lange laiv tror jeg vi trygt kan si var svært vellykket. Og at det har tatt meg over en uke å fordøye inntrykkene nok til at jeg kan skrible litt om det, er alltids et godt tegn. :p

St. Georgs Dag var satt til 1942 på et britisk gods (også kjent som Spigerverkarbeidernes Feriehjem i Enebakk). Jeg spilte en noenogtyve (altså 32), diamantsmuglende, femme fatale-ish dame med svært mange falske etternavn og en lei tendens til å gifte seg med rike menn og sørge for deres akk så tragiske bortgang. Sort enke, heisann!

For å oppsummere litt:
Fjonge damer og elegante herrer, ubehøvlede amerikanske eventyrere, eksorsisme, te og kaker, "usynlige" tjenere, hellige relikvier og halv-hemmelige auksjoner, ymse britiske matretter (Spotted Dick!), hosebåndsordenen, demonrøyk, hemmelige agenter, mord ved morgengry, skjulte skatter og forbannede ringer, konversering og enda mer konversering, sniking og snoking, glitrende diamanter, Jerusalem-hymnen, helgener og legender, testamenter og tvilsomme arvinger, crocketspilling på plenen, sol og atter sol, hemmelige okkulte ritualer før teen blir kald, mimeleken i kjellerstua <3, politiavhør og pressing av informasjon, og til slutt påkallelse av noe som selvsagt viste seg å være en svært så gretten drage og slettes ikke den hyggelige feministgudinnen vi var blitt forespeilet. 

Laiven hadde vaskeseddelen "Murder Mystery med en dæsj Indiana Jones", og ja. Ja, det var det!

Det hele ble avrunnet med en hyggelig afterlaiv på Asylet søndag kveld. :)
Good times, good times.Fra minnestunden ved vannet. Bilder fra laiven er tatt av arrangørene, og befinner seg her: http://www.laivgalleriet.no/gallery2/v/laiver/ravn/stgeorgsdag/

Terningkasttråden: http://laivforum.net/threads/19230-St.-Georgsdag
Post-laiv pludring: http://laivforum.net/threads/19226-Roser-og-Jerusalem!-(takketr%C3%A5d-og-annen-sludring-rundt-St.-Georgsdag)

7 kommentarer

lovelyliller

13.09.2010 kl.13:53

så gøy :))

Diva Grotesque

13.09.2010 kl.14:22

Åh! Så fine dere var!

14 år? Vi får håpe ikke de skal kle av noen i år!:O
KJEMPEGØØY :D jeg vil også på sånn ting.

Erik Conradi

13.09.2010 kl.16:01

GODT beskrevet... Men du glemte en ting. SÅRE føtter......

Bondekjerring med M.E.

13.09.2010 kl.16:12

Du har uten tvil et utseende som passer til slikt! :)

Frøydis Sylvestris

15.09.2010 kl.02:50

Enchanted: Dooo iiit!

Frøydis Sylvestris

15.09.2010 kl.02:52

Erik Conradi: Aww! Jeg glemte også å rette en generell takk til IL'er, en superawesome butler og kjøkkenroller med matskillz.

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits