Pakkepanikk til St. Georgs Dag (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Pakkepanikk til St. Georgs Dag

Nå har jeg en smule pakkepanikk til laiven St. Georgs Dag (http://st.georgsdag.net/) i morgen. Jeg har endevendt det meste av kles- og kostymeskap her i huset, moret meg over 30-talls nattøy, lest gamle brev og sett på bilder som har dukket opp i lommebøker, funnet gamle laivminner i 40-tallsvesker (feks "Reichsmark" fra Casino Libre i sin tid), testet ut harsk 50-70 år gammel sminke og innsett at det ikke er spesielt allergivennlig, nesten lidd kvelningsdøden i diverse skyer av overparfymert gammelt pudder (*hikst*), fått min supersnille mor til å fikse på noen kjoler jeg gjerne vil bruke, lidd sko-kvaler (og skal lide mer skokvaler i morgen), følt meg kjempesmart som har pakket med blyanter og en fyllepenn, testet hvordan det er å gå med formgivende undertøy (pølseskinn, anyone?), akket meg over de originale ullstrømpene jeg ikke synes jeg kan slite på, generelt gledet meg over hvor mye flotte 30-40talls klær og stæsj det er i dette huset, og prøvd å lære meg Jerusalem hymnen. Dog uten særlig hell.
Og lister! Det er livsviktig å skrive lister.
(En helt fabelaktig dings til å oppbevare strømper i!)

Nå må jeg finne ut av tøfler og se om jeg kan spore opp støvlettene mine... og sjekke værmeldingen! ^^

*pakkepakkepakke*brife*pakkepakkepakke*


8 kommentarer

Martotopia

02.09.2010 kl.23:05

elskar det! minnar meg mykje om ein gong eg opna mange posar som vart innlevert i butikken av ein som fortalde at det var mormoras lidenskap (då eg jobba på Fretex) og fann enorme mengder teaterklede ho hadde sydd sjølv, sminke, parfyme og finurlige portemonear frå 1930-talet til ca 1960. Diva, teater og svarte klikketeklakksko. For ein heilt fabelaktig vakker dag

Bondekjerring med M.E.

03.09.2010 kl.13:16

Oj! Må være fantastisk å gå på en sånn skattejakt :) Misunner deg det altså!

Bondekjerring med M.E.

03.09.2010 kl.13:31

Sv: Fikk diagnosen i mai i år. Det jeg ikke nevnte i innlegget, var at mamma er manisk depressiv. De som har den diagnosen, kan jo ha en tendens til å bli en del selvopptatte, så jeg tror det er mer der problemet ligger.

Men så er jo også ME en sykdom som "lyver". Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt; Jammen, du ser jo helt frisk ut! Som om ikke sykdommen er kjedelig nok i seg selv liksom.

Fiia

03.09.2010 kl.14:49

Finefine tingene!

Fin hvit bluse : )
Så fantastisk, jippi!

Catharina

03.09.2010 kl.17:32

Elsker kofforten :3

Solgave Spydsdatter

11.09.2010 kl.01:02

Ahhh! For noen fine bilder av fin-fine ting! Fanger virkelig det fine i pakke-steming:3 Tjihih- du er ikke den eneste som skriver lister *fnise* Håper du koser deg masse på turen din.

Frøydis Sylvestris

15.09.2010 kl.02:22

Martotopia: Så heldig at det var du som tok imot de posene! Det må ha vært utrolig moro å grave igjennom. ^^ Jeg tror at hvis jeg skulle ha jobbet på Fretex, så ville jeg ha utviklet akutt kleptomani og til slutt blitt bannlyst fra hele kjeden. *blush*

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits