Kantarelljakt! (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Kantarelljakt!

Nå som jeg har blitt gressenke igjen må jeg jo finne på noe å underholde meg med, så i dag gikk turen ut i skogen for å finne kantareller! Jeg elsker soppturer, og når man faktisk attpåtil finner en hel del er det jo enda mer moro! ;)

Jeg må bare si at jeg er superfornøyd med det nye vesle tøyseobjektivet mitt. Jeg aner ikke hva jeg driver med når jeg knoter på instillingene, og ikke har jeg photoshop, men shit au! Det årnær sæ. :DSneaky sopper!
Kniv er kjekt, særlig når de gror inni/under ting og man må lete med falkeblikk før man ser en liten oransje tupp som stikker opp og avslører en (praktisk talt) underjordisk liten kantarelleng! *puh*
Er det noen sak når man finner en hel eng full av svære, plukkeklare kantareller? De minste fikk selvsagt stå ifred. Med flue på. <.<


En frosk! Mange frosker! Akkurat der! *myse litt og peke på*Omnomnom!


8 kommentarer

Maranwë

15.08.2010 kl.17:25

Nam :D Jeg burde også kommet meg på kantarelljakt merker jeg. Det som er så godt!

Trine

15.08.2010 kl.17:39

Sopp er topp :D

tissbavian

15.08.2010 kl.18:32

ouuuuh :P

Så kos å gå på sopp tur i skogen!

JEg vil hjem til tromsø å gå tur å plukke sopp og bær!

Elvenabrivia

15.08.2010 kl.18:38

Omnom :D

Høres ut som en veldig god ide :3 Må nok ta meg turen snart jeg også.

Så koslige bilder :D!

fyrirlitning

15.08.2010 kl.20:17

Åh, herlig! Kantareller er så utrolig godt. Synes det er vanskelig å finne sopp (og bær, for den saks skyld) i skoger i Oslo.. Æsj.

Så ut som om du har hatt det veldig koselig :)

Solveig

21.08.2010 kl.17:42

Skal bare bli litt friskere, så kommer jeg en tur og blir med på sopptur, altså!! :-D

Kristine

03.09.2010 kl.18:21

Har vært på flere soppturer i det siste - men som kjent er det ikke alltid like lett å finne dette skogens gull... Du var utrolig heldig, alternativt proff, som fant SÅ mange kantarell-gjenger! Fader altså, litt misunnelig bare. ;0)

Frøydis Sylvestris

15.09.2010 kl.02:49

Kristine: Akk, skulle ønske jeg var en sopproff! Hemmeligheten er nok bare at jeg har en mor med en slags sjette sans for sopp, så strategien min er å følge mest mulig etter henne!

Neida, jeg har jo lært meg å kjenne igjen soppterreng etterhvert, men jeg hadde virkelig ikke klart det på egenhånd. Det hjelper å ha flere par øyne, for ofte gjemmer jo kantarellen seg slik at man bare ser den fra èn vinkel. Sneaky, sneaky bastards ...

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits