Kontaktannonsene i Karfunkel er ikke helt som andre. (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Kontaktannonsene i Karfunkel er ikke helt som andre.

Faren min var nylig en tur i Tyskland og plukket derfor opp et par blader til meg: Karfunkel, som retter seg primært mot reenacters, og LarpZeit som er et laivmagasin. Jeg har av alle ting blitt kjent med deler av sistnevntes redaksjon, så det er litt ekstra morsomt å lese det bladet nå. Må jeg innrømme.
Førstnevnte abonnerte jeg på i mange år, aner ikke hvorfor jeg sluttet. Det er superdupert!
Men så var det disse søte, søte kontaktannonsene i Karfunkel! Fritt oversatt:

"Barbar (40) søker sin Barbara ...Hvor er du?"

"Ensom kelter fra Vogelsburg, slank, ikke-røyker, langhåret, søker (etter mange skuffelser) en venninne/ledsager. Hvem våger å ta kontakt?"

" Hyggelig mann fra Berlin, 32, slank, langhåret, søker godhjertet, naturkjær Germaninne."

*fnise* :D

Og nå skal jeg glo og sikle på ymse fantabulastiske nettbutikker som har annonsert i disse utgavene, og vindushoppe til jeg kreperer over tastaturet av ren og skjær shiny-overdose!
(Materialistisk, jeg?)

3 kommentarer

Solgave Spydsdatter

21.07.2010 kl.15:30

De bladene er kjempegøye^^; Hahaha! GENIALE kontaktannonser! Takk for en god latter. Og forresten- så koselig! Jeg sier ifra når jeg skal til Oslo-området^^ (Du var selvfølgelig en av dem jeg tenkte på da jeg skreiv den lille notisen!) Hadde vært koselig å observere rar atferd sammen, for eksempel. *fnise* Ellers er jeg med på alt. Eller, det meste. Blir kanskje vanskelig å jodle, for eksempel. Eller jogge langs e18 *klø seg i hodet* But you catch my drift;) Så må du bare si ifra om du er i nærheten av Bergen eller Risør

tissbavian

23.07.2010 kl.12:35

hihihi ^__^

Frøydis Sylvestris

23.07.2010 kl.18:45

Solgave Spydsdatter: Whee! ^^ Skulle faktisk til Bergen i oktboer på laiv, men den ble dessverre avlyst ... -.- Men jeg skal si ifra hvis jeg reiser over fjellet en annen gang! :)

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits