Spontantur på Desucon (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Spontantur på Desucon

Jah, jeg tok en spontantur på Desucon i dag. Det var .... lærerikt. Litt disturbing, mye artige kostymer, mange bedårende cosplayere (og enkelte som kanskje kunne trengt et lite tilskudd av sosial intelligens - dessverre), og generelt MASSE FOLK. Og det var visst enda flere i går. Yikes! Det er i hvertfall ikke mangel på engasjement i akkurat den delen av fandom-ting.
Jeg fikk vel egentlig ikke gjort noe særlig fornuftig, men jeg fikk kikket på Galtvortskolen (Slur/Snape var utrolig godt gjennomført!), sett diverse Stormtroopers og Vader i egen høye person. Jeg så også litt av kostymekonkurransen, men man kunne trengt teaterkikkert der vi sto. :p Så jeg vet egentlig ikke hva jeg så.
Jeg fant forresten tilfeldigvis Ida (http://eplepiken.blogg.no/), og følte meg nok en gang som en weirdo stalkerdame. xD
Jeg kommer nok tilbake ved en senere anledning, men da kanskje litt mindre spontant, litt bedre mentalt forberedt og litt mer i kostyme! 
Meg og R2D2. 
Nettopp.

3 kommentarer

Jeg og følte meg som en wierdo stalkerdame! jeg fant http://noiamnotaladyboy.blogspot.com/, http://akicookie.blogspot.com/ og http://osharekid.blogspot.com/ og ingen kjente meg igjen x(

InweAdina

28.06.2010 kl.15:35

Hahah, den sosial beskrivelsen passer perfekt til et par jeg vet var der....

Morro da :) Har aldri vært på desucon før.... men den harry potter delen du skrev om virker fristende :P

lovelyliller.com

28.06.2010 kl.18:11

høhø kult.

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits