Inauguration of the Pleasure Dome (Cafè Grössenwahn) og litt teaterkostymesalg (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Inauguration of the Pleasure Dome (Cafè Grössenwahn) og litt teaterkostymesalg

Lørdag var det stort (enormt) salg av kostymer på Det Norske Teatret, nærmere 2000 plagg skulle vekk + masse kulisser og dingser. Alt i alt vært det vel nærmere 1000 mennesker i kø ved åpningen kl 12. Selv om jeg kom meg inn kvart over ca, var allerede alle de kulere tingene tatt (feks kostymer fra Les Miserable), men likevel fikk vi med oss en ganske så imponerende haug kostymer. Alt fra jalla-middelalder til edwardianske skjørt. Hahh! Alt sammen sendte jeg med foreldrene mine til Moss, og gleder meg til å se ordentlig på det senere!
En elektrisk stol, anyone?
Men først skal jeg tilbringe noen dager her i Oslo!
I går kveld var vi på Det Norske Selskab for Megalomani sitt åpningsevenement: Cafè Grössenwahn på Galleri Pan.
"Norges første klubb tilegnet neofolk og tilliggende herligheter, Café Grössenwahn, er nå en realitet. Selskabet vil med noenlunde jevnlige mellomrom presentere kvelder preget av absinth, fjonge antrekk og konserter med både etablerte band og nykomlinger."  Mer informasjon: http://lordbassingtonbassington.blogspot.com/2010/03/announcing-cafe-grossenwahn.html
På programmet sto (som man sa) Skandinavias nasjonalromantiske boyband nr 1, svenske Solblot. 
Et utrolig fint konsept. Endelig et sted hvor man kan kle seg så ekstravagant man bare klarer, og ha samtaler i normalt stemmeleie i et behagelig lydnivå. Bare det i seg selv er jo gull verdt. Absinth, portvin og levende lys - jeg er solgt.


7 kommentarer

Vivian Sofie ♡

25.04.2010 kl.19:15

Hei =)

Så koselig at du la meg til som venn, har faktisk prøvd å finne ut om du har hatt blogg en stund.

Etter jeg ble syk har du vert mitt store forbilde og synes det er kjempe koselig at jeg endelig fikk se bloggen din :) hehe!

Vivian Sofie ♡

26.04.2010 kl.00:45

Sv: hehe, men det er bare koselig det :D Jeg er enormt overasket over at du klarte å holde ut så lenge på top model, det er helt utrolig bra! Hvor gammel var du da du fikk M.E egentlig? og hvordan klarer du å takle det? Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal takle det, alt er så vanskelig plutselig! Du må vite at jeg ser så innmari opp til deg! :D

Marie Antoinette

26.04.2010 kl.19:38

Jeg hadde SÅÅÅ lyst til å dra på teatersalget, men dumme lommeboka sa nei. Sukk. :(

Frøydis Sylvestris

30.04.2010 kl.03:32

Vivian Sofie: Jeg er egentlig like overrasket selv, men det hadde jo sin pris. Det tok meg ett år å innhente meg igjen til ca der jeg var før innspillingen startet - yay for snikende multi-kræsjer! >.<

Jeg var 6 da det startet, så jeg har jo hatt en stund å tilpasse meg på. Har ikke alltid taklet det like bra, men er av natur veldig optimist og jeg tror det har reddet meg fra å utvikle depresjoner som følgesykdom. Ikke misforstå, jeg tror det er viktig å gi seg selv tid og lov til å sørge skikkelig! Det er tross alt en helt normal reaksjon på såpass omveltende negative ting.

Og man må lære seg å be om hjelp og sette grenser, til store og små ting. Det er dødsviktig, men neimen ikke enkelt. :p Hehh.

Anbefaler å kikke på ME-forumet (http://meforum.diskusjonsforum.no/), der er det massevis av gode tips og hjelp å finne!

Frøydis Sylvestris

02.05.2010 kl.02:26

Marie Antoinette: Akk! =/ Håper de setter opp masse greier sånn at det ikke blir 3 år til neste gang igjen!

Lord Bassington-Bassington

14.05.2010 kl.14:11

Ja, det var en morsom kveld! Håper vi ses den 12. juni.

Frøydis Sylvestris

14.05.2010 kl.20:12

Lord Bassington: Selvsagt, det er omhyggelig notert i kalenderen. ;)

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits