BikBok-lanseringen (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

BikBok-lanseringen

Onsdag var det lansering av Charlotte Thorstvedts kolleksjon for Bik Bok. Det ble en veldig lang og innholdsrik dag. 
Den startet for min del allerede 04:45 med en togtur inn til Oslo for å være med på God Morgen Norge (klippet ligger ca her!), sammen med tre andre modeller (Julia, Lene og Astrid, tjohei!) --->.... så til Julia noen timer for å kræsje på sofaen hennes og vaske av seg TV-sminke, deretter til salongen Gevir på Grünerløkka for å få nytt hår og ny sminke --->

Claudia, vår femtemann. :)Da vi var ferdige her fikk vi rote rundt som i ville et par timer, så jeg og Julia dro for å kræsje PR-byrået Star som hadde en, æh, ting. Jeg vet faktisk ikke hva det korrekte uttrykket er. Vi fikk nå i hvertfall kikke på masse ting, spise god mat, hilse på masse kjente og gikk derfra med hver vår goodiebag. Og jeg fikk lekt ufyselig wannabe-kul, lol.Etter å ha blitt passe mette dro vi tilbake til den snart-nyåpnede Bik Bok butikken på Grensen. Den er til opplysning veldig, veldig stor. Mye større enn jeg trodde.
Uansett, der svinset vi rundt til åpningen var i gang.


Man blir litt fjollete etterhvert. :D

Bilder fra selve åpningen ligger bl.a. på Oslonights.

Det kom virkelig mange folk, men jeg klarte likevel å komme meg helt fram til kassa og stakk bl.a. av med en vampyrkanin-tskjorte. For den var søt. Moahaha. Og enda en goodiebag.
Yay!

5 kommentarer

lamegavlivedere

24.04.2010 kl.03:30

Herregud så kjedelig!!! Herreg.. ÅÅÅÅH HATER moteshit! Som om jeg bryr meg! Jeg vil få en ende på dette NÅ!

Ash

24.04.2010 kl.08:38

Høres gøy ut! :D

Charlotte

24.04.2010 kl.09:25

høres gøy ut :D kjempe søte klær hun har kommet med, Charlotte :)

Anette :o)

24.04.2010 kl.21:25

Oiii du har jo blogga masse:oO den derre vennesida mi på blogg.no tar jo ikke med bloggene til alle:oO det + at jeg er litt vimsete oppi huet så går'e dårlig vøtt..

MEN, du, var du i byen i dag? Nationalteateret, oppved Afroditeklinikken der? HVOR stalker høres jeg ut nå på en skala fra 1-10!? :oP Gikk forbi noen som ligna veldig på deg!?
SV; Hoho ja jeg også.. hehe.

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits