Siste rest av OFW (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Siste rest av OFW

(En liten edit: Tusen takk for alle koselige kommentarer de siste dagene! ^^)

Lørdag ble avsluttet med at jeg dro på meg et korsett og rettet kursen mot en fest på DogA arrangert av  M·A·D og Smuglesning.no (?). Det ble visning/performance, konserter, champagne og rare drinker. Og masse koselige folk! ^^ 
Det var særlig artig å se Anti Sweden sin røykfylte svartmetall-performance-visning-ting. Vanskelig å ta bilde av, men mine tapre forsøk ligger lenger ned i denne posten.
Nok en gang lot jeg meg påvirke til å dra på en annen fest utpå natta, denne gangen den offisielle avslutningsfesten til OFW på forhenværende Cosmo. Jeg håpet det skulle være bedre enn det vanligvis er, men det var like grusomt som alltid. Heldigvis slapp jeg gratis inn, skjønner ikke at folk betaler 200 kr for å bli trampet ned og dyttet rundt. Med andre ord: altfor mange mennesker. Grøss.
De andre stakk halen mellom beina etter ca 15 min og returnerte til DogA, men jeg tok heller turen hjem. Var veldig gåen etter en God Uke (tm).


(Anti Sweden)

Peoples!

En snasen fotograffrøken med scary drink.

Cointreaupolitan. Scary.

Én kommentar

Marianne

24.02.2010 kl.20:49

Så gøy! :)
Må bare si at jeg digger deg, Frøydis! :) Og synes det er kjempegøy å kunne følge med deg her!
Masse lykke til videre! :)
- Marianne.

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits