Økologisk julemarked (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Økologisk julemarked

I går var jeg på et økologisk julemarked i Prenzlauer Berg. Dette var en god del mindre enn det forrige, men innholdsrikt likevel. Jeg forspiste meg på pølser og sennep og honning og poter og pannekaker og honningkaker og og og ... :-)

dscf0348
Jeg fant en rustning på veien. 
....
dscf0350
Honning! 
dscf0353
Oliven-produkter. De to gule tingene tingene øverst til venstre(-ish) var to saftbamser. Olivensaft? Kom ikke nærme nok til å undersøke...
dscf0354
Jeg er litt usikker på hvordan julekuler er økologiske, men blås i dèt. Jeg fant altså en stand hvor det solgtes glasspynt i soppfasong ... Jeg synes de var så artige at jeg kjøpte en eske med de minste:
dscf0358
Jeg tror ikke jeg tar sjansen på å ta dem med meg hjem på flyet til jul. De får nok heller vente til senere når jeg har tilgang på bil. :p
dscf0345
Og til slutt et bilde av frøkna som okkuperer PC-stolen min for tiden. Det går bra, jeg kan dele... ;)

7 kommentarer

Jeanita

07.12.2009 kl.19:28

Jeg liker soppjulekulene!

Solgave Spydsdatter

07.12.2009 kl.19:58

Ååååå.. pusekatt! Rustningen var forresten kjempekul. Dog litt uvanlig på et julemarked, kanskje? :P

Inwe Adina

07.12.2009 kl.20:47

Oii så stilig :D Så skikkelig koselig ut :)

Anette :o)

08.12.2009 kl.10:30

SV: ja hihi det er det. Spesielt siden jeg var LITT småusikker siden jeg aldri hadde brukt det før:oD

åå...julemarked..så koslig:oD De soppene var kjempefine!!!! økologiske julekuler ja haha det er litt..rart:oP haha

Solveig

08.12.2009 kl.20:21

Kule kuler! :-D Stilig med sopp på treet, sånne vil jeg også ha. Tror jeg må en tur til Tyskland og shoppe julepynt før jeg evt. skal lage min første jul hos meg selv en gang i fremtiden... :-)
Søte pusefrøkna!! Har du temmet henne?? Jeg har forresten fortsatt arr etter Ghandi, lever ikke akkurat opp til navnet sitt...men søte er de begge to! :-)

Frøydis Sylvestris

09.12.2009 kl.00:54

solgave spydsdatter: Jeg skvatt faktisk da jeg så den! Egentlig tilhørte den en antikvitetsbutikk som lå i gata der hvor markedet var. Synd det var søndag og alt var stengt! ;)

Frøydis Sylvestris

09.12.2009 kl.01:06

Solveig: Jeg tenker i samme baner, lurer nesten på om jeg skal kjøpe meg et stort spyd her... tror jeg har et lite ett et sted (det har vi vel begge fått til jul før?), men det kan kanskje være lurt å kjøpe et stort et mens man har muligheten! Husker fortsatt hvordan mamma strevde med å få tak i et nytt et da det fine gamle knuste. Husker du det svære julehuset vi var i midt i juli en ferietur? Det var litt sært, men da ble det jul det året også! :p Ahh, good times good times...

Jeg får fortsatt bare under tvil lov til å klappe henne, men hun prater mye med meg og kommer og hilser på nesten hver dag, så jeg tror vi kan si at vi har blitt venner ja. Stakkars Gandhi, han slipper ikke inn når hun er her. Jeg har ikke lyst på slosskamp på kjøkkenet ... hun bare knurrer og knurrer, og han er ikke direkte blid han heller (men hvem hadde vel vært det om alt man hørte var knurring og fresing). Men han er her når hun forhåpentligvis er hos sine egne mennesker. :p Jeg har katter på skiftordning...

Huffda! Jeg kommer hjem ikke helt uten merker selv. Sterke, lekne, understimulerte hannkatter er ikke bare-bare nei. :p

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits