Casting for Agent Provocateur (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Casting for Agent Provocateur

Ja, så i dag var jeg altså på casting for en visning for Agent Provocateur i begynnelsen av desember. Jeg har aldri vært på undertøys-casting før, så jeg var en tanke nervøs ... Men man må jo bare feie alle komplekser til side og klistre på seg litt selvtillit når man sprader avgårde i minimalt undertøy foran diverse kritiske blikk, så går det så bra så. Det var i hvertfall ingen som pekte og lo! :p 
Det hadde vært gøy å få denne her, så jeg krysser fingrene. 

Det er mye kontroll på banene her, og på bare disse par månedene her tror jeg at jeg har blitt sjekket flere ganger enn det siste året jeg bodde i Oslo.
Og ... på vei hjem ble jeg tatt i billettkontroll på t-banen. o_O
Jeg trodde jeg hadde et dagskort, men det var visst ikke gyldig fikk jeg beskjed om! Jeg spurte om det ikke var gyldig til neste dag kl tre, og fikk til svar at det var tre på morgenen.
Åja. 
Jeg mumlet at da hadde jeg misfortstått det, og så nok en smule bestyrtet ut. Men kontrolløren spurte meg om jeg var fra Berlin, og jeg svarte jo nei - jeg er fra Norge... Og den utrolig snille mannen sa at da skulle jeg bare gå av på neste stasjon og kjøpe en ny billett. Jøsses! Jeg takket ham og pilte ut av vogna og sikret meg en gyldig billett. Puuh!
Billettsystemet her er så kronglete synes jeg! Liker det mye bedre sånn som det er i Oslo hvor gyldigheten tar utgangspunkt i stemplingstidspunktet, og man kan reise fram og tilbake så mye man vil på èn billett uten at det gjør noe. Sukk.
Så nå vet jeg i hvertfall dèt.

Nå skal jeg på Lidl og se om de fortsatt har andestek, og så skal jeg gnafse i meg den mens jeg ser på Stardust. Nam. :D 

5 kommentarer

Maria

18.11.2009 kl.17:51

Ååh, håper du får den! Det hadde värt utrolig kult! :D

Jeg krysser fingrene.

Holar

18.11.2009 kl.18:44

Huffda, tatt i bilettkontroll når du trodde alt var i orden. Høres ikke mye moro ut nei.

Men lykke til da. ;)

Therese

18.11.2009 kl.21:20

Godt det var ingen som pekte og lo! Ser det liksom for meg. Hehe :P Åååå... Fine, fine Stardust :)

Anette :o)

22.11.2009 kl.01:15

Ååh..jeg ELSKER Berlin...!!!!

Og ja, billettsystemet er utrolig knotete i tyskland! Styra rundt med det der vi og da vi var der. Skjønte ikkeno vi. Og tyskerne pleier faktisk å være veldig greie mot nordmenn! Det er bra!!

Håper du får den jobben:oD *krysse fingra for deg*

Frøydis Sylvestris

23.11.2009 kl.03:56

Anette :o): Fint at det ikke bare er meg, haha! :p Ja, de er generelt veldig begeistra for skandinavere her nede - litt weird, men flaks for oss! Og takk! :D

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits