Test+casting=*pheeew* (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Test+casting=*pheeew*

Jeg har det gjerne slik at det ikke skjer noenting på flere uker, og så - pang! - alt på èn gang. Nå skjedde det igjen.
Skulle opprinnelig ha en testshoot i morgen og en casting i dag, men ble oppringt igår og spurt om jeg ikke kunne være med på shoot i dag også. Noe jeg jo sa ja til. Shootene dreier seg om en slags tentamen for en sminkeskole her i byen. Man sender noob-modeller dit for å få flere bilder. Ganske kjent opplegg, har gjort det samme i Oslo en del ganger, men dette var ganske anderledes. Her var det skikkelig prøve altså, og det var ganske spesielt å sitte der mens sensor (eller noe tilsvarende) nigransket trynet mitt med sitt årvåkne falkeblikk og kritiserte alt som var galt med sminken. Så var det å rette opp alle feil det gikk ann å fikse på, og hoppe foran kamera for å dokumentere begivenheten. Denne delen gikk dog veldig fort, noe jeg fikk høre at var en positivt ting. De ble raskt fornøyde. Puh! Siden jeg skulle på casting og sikkert så litt rar ut ute i den virkelige verden, tilbød studenten seg å vaske av meg hele greia. Det inkluderte håret,  da vi var enige om at trollungehår kanskje ikke kom til å falle helt i smak hos folka. Du snakker om service. ^^

Så hastet jeg til byrået for å hente flere kort, rakk det akkurat, og strenet videre til sentrum (mens jeg gomlet i meg risvafler og sikkert ble kjempepopulær på t-banen) for å møte 7trends. Det er en onlineklesbutikk med veldig streite klær. Vanskelig å kle seg passende... Jeg er ikke så optimistisk fordi de skulle ha meg til å smile på alle bildene de knipset, og jeg har ikke noe bra reklamesmil. >.< Akk ja.

I morgen er det tilbake til Yab igjen for å være prøvekanin for en ny elev. Gleder meg!

Nå skal jeg reparere meg selv med drikkesjokolade og PvP'ing. Moahahaha.

Én kommentar

Villemo

13.11.2009 kl.00:06

Høres ut som en hektisk dag, men moro også da ^_^

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits