Prenzlauer Berg: X-tra-X og Der Andere Spieleladen (Froybot)
Modelljobbing Klær Laiv Levende historie Nerding Dyr Tyskland Annet

Prenzlauer Berg: X-tra-X og Der Andere Spieleladen

Tok meg en tur til Prenzlauer Berg og X-tra-X i dag, mest for å hente flyere og Das Schwarze Buch (genial liten oversikt som gis ut hver måned). Men også for å sjekke hvordan trikkelinjene henger sammen. Jeg liker å ta trikk.
Fant egentlig ikke noe jeg ville bruke penger på akkurat nå, så jeg tuslet videre til Der Andere Spieleladen, som er en rollespillbutikk. Den var litt mindre enn jeg trodde, men mesteparten av lokalet er dedikert til bord man kan spille på. De har organisert spilling der hver dag, med en stor timeplan på veggen. Stort sett Magic, men også andre ting. I tillegg organiserer de andre greier i helgene. Lurer på om jeg tør å våge meg på noe av det ... Jeg er litt lei meg for a jeg aldri lærte meg Magic ordentlig da jeg hadde sjansen! ;) Men kanskje et rollespill? Hrrm. Neste helge-ting er i hvertfall i slutten av oktober, får se hvor stø jeg har blitt på tysk innen da!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frøydis Sylvestris

28, Oslo

Laiving, vikinger, historiske puslerier, urter og planter, gaming, nerding, tidsreiser, pene og litt mindre pene klær, gamle hus og pusekatter.

Kontakt: f.labowsky alfakrøll gmail.com
Profilbilde @ Anette Schivebloglovinhits